Bruktbutikken overtatt av Remiks

Remiks besluttet i 2019 å overta driften av bruktbutikken selv. Etter ombygging, gjenåpnet den i ny prakt i mars, like før Norge stengte ned. Dermed kom netthandelbutikken til Remiks opp på rekordtid.

Ordfører i Tromsø, Gunnar Wilhelmsen, foresto den høytidelige reåpningen av Bruktbutikken, som nå eies og drives av Remiks. Her sammen med Remiks sin administrerende direktør Britt Mathisen Limo.

Etter en hektisk tid med ombygging var 3. mars endelig datoen for å feire nyrenoverte og flotte areal for skattejakt, ved hjelp av et anstendig areal med kake. Ordfører Gunnar Wilhelmsen foretok den offisielle åpningen sammen med konsernsjef i Remiks, Britt Mathisen Limo.

Koronastengt

Så ble det dessverre ikke så mange dagene i drift før bruktbutikken måtte stenge som følge av de strenge koronatiltakene som ble iverksatt av regjeringen den 12. mars.

  • Allerede åpningsdagen var mange kunder på skattejakt i bruktbutikken.

‒ Det er virkelig imponerende hvor raskt vi fikk opp Remiksbutikken.no. Det er vi alle veldig stolte av, forsikrer Britt Mathisen Limo. For butikksjef Knut Anders Evanger og de andre ansatte i butikken har det vært utfordrende å først stå i en innspurt foran nyåpning, bare for å erfare at de ikke kunne ta imot kunder.

Hjelper der de kan

Personell fra Bruktbutikken kan også hjelpe til med å hente ting som doneres for salg her. Det er en ordning flere som ikke har eget sertifikat eller stor bil, benytter seg av.

«Det er virkelig imponerende hvor raskt vi fikk opp Remiksbutikken.no. Det er vi alle veldig stolte av»

Britt Mathisen Limo

Av og til hender det også at Remiks får forespørsel om å tømme dødsbo, på oppdrag fra pårørende. Remiks kan pakke ned og frakte ting på en forsvarlig måte til Bruktbutikken, hvor det siden juni 2020 har vært mulig å handle fra butikk igjen, ved siden av på nett.